otthon / Ünnepek és utazás / Okmányok és vízumok / Hogyan vízumért Kazahsztán

Hogyan vízumért Kazahsztán

/
95 Views

Hogyan vízumért Kazahsztán</a>

Néha van olyan helyzet, hogy néhánymert az embernek szüksége van, hogy belépjen a területére a Kazah Köztársaság. Meg lehet elég minden alkalomra - üzleti út, nyaralás, rokonlátogatás stb

Mielőtt elmész egy ilyen út, akkor kell vízum területére belépni e köztársaság.

oktatás

    1

Azonnal nuzhnozametit, hogy a nyitás vízum a belépéshezKazahsztánban nem kell minden. Így a vízummentes listán polgárainak FÁK-országok, Mongólia és Törökországban. Az összes többi polgár, azaz a külföldi állampolgárok, meg kell szerezni vizu.Na dátuma jogszabályai a Kazah Köztársaság biztosítja több kategóriában vízumok, azaz 13 (befektetők, diplomáciai, tranzit, hivatalos, üzleti, privát, utazás, stb.)

    2

Írj egy levelet, hogy fellebbezni a külföldiKazah Köztársaság, csatolva a szükséges dokumentumokat (érvényes útlevél, vízum kérelmet, egy fénykép egy útlevél vagy hivatalos meghívólevelet a munkáltató jelzi egy üzleti út, és garantálja a pénzügyi támogatás).

    3

Írj egy levelet az azonos bánásmód TanszékKonzuli Szolgálat az MFA a Kazah Köztársaság és a migrációs szolgáltatás a Belügyminisztérium, a Kazah Köztársaság, csatolva az összes szükséges dokumentumot (érvényes útlevél, vízum kérelmet, egy fénykép egy útlevél vagy hivatalos meghívólevelet a munkáltató jelzi egy üzleti út, és garantálja a pénzügyi támogatás).

    4

Adjon kitöltésekor vízumkérelem következőrészletek: név, nem, születési idő és hely, nyilvántartási száma az útlevél, hogy mikor és ki kiállították, és annak érvényességét, nemzetiség, állampolgárság, lakóhely és lakóhely, munkahely és pozíció, amely alatt azt tervezi, hogy maradjon Kazahsztán , címe a tartózkodási hely, a belépés okát, az útvonal és a módszer az utazás. Ez a profil van töltve definíció által létrehozott jogszabályok mintájára olyan formában nyerhető kezelésében területeken.

    5

Így vízum nélkül lehet utazni Kazahsztánban, kéremfigyelmet érvényességét az útlevél. Ez érvényesnek kell lennie legalább 3 hónappal azután, hogy a visszatérés tervezett, meghatározott dokumentumok alkalmazása során a vízum.

Hogyan vízumért Kazahsztán Ez volt az utolsó módosítás: Június 21, 2017 által giumaudq
Ez a fő belső tartály láblécszöveg